sfdfsfdd

Tekstiilipesut

Lue lisää »

Sohvan pesu

Lue lisää »

Toimistokalusteiden pesu

Lue lisää »

Maton pesu

Lue lisää »

Teflonsuojaus

Lue lisää »

TKP Tekstiilikalustepesu Oy

TKP Tekstiilikalustepesu on perustettu vuonna 1984 ja osakeyhtiöksi se muutettiin vuonna 2010. Yritys koki sukupolvenvaihdoksen kesällä 2019, jolloin nykyiset yrittäjät päättivät lähteä jatkamaan toimintaa.

Tarjoamme yrityksille ja julkisen sektorin toimijoille tekstiilipintaisten kalusteiden ja mattojen pesuja sekä teflonsuojakäsittelyjä eteläpohjalaisella asenteella ja ammattitaidoilla. Toimimme valtakunnallisesti ympäri Suomea. 

Palvelua paikan päällä

Asiakkaanamme teidän ei tarvitse tuoda tai lähettää pestäviä kalusteita, vaan pesemme aina kalusteet ja matot paikan päällä. Näin luomme huolettoman palvelun asiakkaalle. Käsittelyt uusitaan yleensä 2–3 vuoden välein asiakkaan tiloissa. Meiltä saa myös jatkuvan huoltosopimuksen tekstiilien ja mattojen pesuun.

Palvelut räätälöidään aina avaimet käteen -palveluksi. Työtä tehdään silloin, kun se teille sopii. Meidät tunnetaan joustavana, asiakasystävällisenä ja rehellisenä toimijana.

"Suomen paras ja puhtain lopputulos"

On yksi motoistamme. Emme ole lähteneet kilpailemaan hinnalla, vaan puhtaasti laadulla. Käsittelymme jälkeen tuotteesi ovat kuin uusia. Kunnioitamme luontoa ja ympäristöä, joten käytämme biohajoavia ja pääsääntöisesti kotimaisia pesuaineita.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Tietosuojaseloste