Tekstiilipesut

Tekstiilipesut

Olemme erikoistuneet pesemään julkisten tilojen tekstiilipintaisia kalusteita ja mattoja. Pesujen yhteydessä asiakkaan niin halutessaan teflonsuojaamme käsiteltävät kalusteet. Teflonsuojaus pidentää tuotteen käyttöikää ja helpottaa sen puhtaanapitoa. Tekstiilipintojen ja materiaalien pesut suoritetaan aina asiakkaan luona. Laitteidemme suuresta imutehosta johtuen kalusteet kuivuvat yleensä muutamassa tunnissa. 

Pesu- ja teflonsuojausta tekstiileilleen käyttävät mm.

Päiväkodit ja koulut
Kunnat ja kaupungit
Sairaalat ja hoivakodit
Pankit, hotellit sekä muut yritykset

Mitä kaikkea tekstiilejä pesemällä voidaan poistaa?

Tarkkaan valittujen ja testatuiden tahranpoistoaineidemme ansiosta kykenemme poistamaan jopa veri-, viini-, kermakahvi-, valkuaisaine-, hiki-, uloste- ja virtsatahrat.

Osaa tahroista, kuten jotkin liimat, maalit ja rakennusmassat, emme valitettavasti pysty poistamaan. Käytämme biohajoavia laadukkaita pesu- ja tahranpoistoaineita, jotka sopivat kaikille kangaslaaduille.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous >>

 

"Suomen paras ja puhtain lopputulos"

On yksi motoistamme. Emme ole lähteneet kilpailemaan hinnalla, vaan puhtaasti laadulla. Käsittelymme jälkeen tuotteesi ovat kuin uusia. Kunnioitamme luontoa ja ympäristöä, joten käytämme biohajoavia ja pääsääntöisesti kotimaisia pesuaineita.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Tietosuojaseloste