Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

 

Mitä asiakkaan tulee huomioida ennen pesua?

Olemme pyrkineet luomaan konseptimme asiakkaalle mahdollisimman helpoksi. Käytännössä tarvitsemme vain pistorasian ja vesipisteen. Mikäli pesu tehdään esimerkiksi kokoustilassa, paikan olisi hyvä olla varattuna. Muuten valitsemme sopivan pesupaikan asiakkaan kanssa. Siirrämme kalusteita tarvittaessa itse ja palautamme ne pesun jälkeen oikeille paikoilleen. Maton pesussa nostamme itse irtotavarat pois lattialta tarpeen mukaan.

Kuinka kauan kalusteiden ja mattojen kuivuminen kestää?

Kalusteet ja matot kuivuvat muutamasta tunnista alle vuorokauteen. Kuivumisaika määräytyy muun muassa sen mukaan, paljonko kalusteita tai mattoja pitää kastella, ja minkälainen ilmanvaihto tiloissa on.

Pitääkö tilojen olla tyhjillään pesun aikana?

Olisi lähtökohtaisesti paras, jos pesun saisi suorittaa niin, ettei tiloissa ole muita ihmisiä. Kone aiheuttaa meteliä ja pesuaineet saattavat tuoksua jonkun mielestä liian voimakkaalta. Pesu pystytään kuitenkin toteuttamaan, vaikka tiloissa olisi muitakin ihmisiä. Tällöin valitsemme sopivan rauhallisen pesupaikan ja pyrimme aiheuttamaan mahdollisimman vähän häiriötä.

Kuinka usein kalusteiden ja mattojen uudelleenkäsittely kannattaa suorittaa?

Tämä riippuu usein käyttöasteesta. Mikäli käyttöaste on korkea, suosittelemme uudelleen käsittelyä 1–2 vuoden välein.

Millaisia pesuaineita käytätte?

Kaikki käyttämämme pesuaineet ovat turvallisia ja biohajoavia.

Laskutatteko erikseen kilometrikorvaukset ja tarvikkeet?

Emme laskuta. Tekemämme tarjous sisältää matkakulut, pesuaineet sekä muut tarvikkeet. Näin säästyt yllättäviltä lisäkuluilta.

"Suomen paras ja puhtain lopputulos"

On yksi motoistamme. Emme ole lähteneet kilpailemaan hinnalla, vaan puhtaasti laadulla. Käsittelymme jälkeen tuotteesi ovat kuin uusia. Kunnioitamme luontoa ja ympäristöä, joten käytämme biohajoavia ja pääsääntöisesti kotimaisia pesuaineita.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Tietosuojaseloste