Referenssit

Asiakkaamme kertovat

Asiakaskuntamme koostuu hyvin erilaisista asiakkaista. Palvelemme terveyskeskuksia, sairaaloita, ravintoloita, kouluja, päiväkoteja sekä muita julkisen hallinnon toimijoita ja yrityksiä.

Heillä jokaisella on omat tarpeensa ja hygieniavaatimuksensa tekstiilikalusteille ja matoille.

Asko Lampsijärvi, Kiinteistö Oy Akavatalo, toimitusjohtaja 

"Asiakaslähtöinen ja ammattitaitoinen kaksikko, jotka pystyivät irrottamaan vaikeatkin tahrat ravintolan ja kokoustilojen tuoleista ja saivat niistä uudenveroisia. Tekivät työnsä tehokkaasti ja pysyivät aikataulussa."

Aki Nisula, Hoivakoti Niittyrinne Oy, toimitusjohtaja

"Heidän mottonsa ”Suomen paras ja puhtain lopputulos” pitää todellakin paikkansa. Kokemuksemme oli erittäin positiivinen. Helppo ja vaivaton palvelu. Suosittelen."

Riitta Ylijoki, Heinolan kaupunki, siivoustyönjohtaja

"Ovat osaavia henkilöitä alallansa ja tietävät kuinka kankaista saadaan puhtaita ja raikkaan tuoksuisia." 

Pekka Riihimaa, Oma Säästöpankki Oyj, palvelupäällikkö, LKV

"Asiakaslähtöinen palvelu, helppo ja joustava. Suosittelen!”

Henri Mäkinen, Kankarin Kaluste Oy

 ”Taukotilamme tuolit olivat ajan saatossa likaantuneet ja näyttivät mahdottomilta saada hyvännäköisiksi. He tekivät niistä uudenveroisia ja kalusteet saivat lisää käyttöikää.”

Juha Vaholuoto, Ruokapalvelut Vaholuoto Oy

"Ammattitaitoinen parivaljakko, joka pääsi nopealla aikataululla pesemään ja teflonsuojaamaan asiakastuolimme uudenveroisiksi. Suosittelen!"

Ota sinäkin yhteyttä >>

"Suomen paras ja puhtain lopputulos"

On yksi motoistamme. Emme ole lähteneet kilpailemaan hinnalla, vaan puhtaasti laadulla. Käsittelymme jälkeen tuotteesi ovat kuin uusia. Kunnioitamme luontoa ja ympäristöä, joten käytämme biohajoavia ja pääsääntöisesti kotimaisia pesuaineita.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Tietosuojaseloste